dilluns, 29 de novembre del 2010

Sisena sessió de psico


I... TRES! Aquesta foto capta el moment en que l'adult diu la paraula que a la fi dona permís als infants per córrer i tomar la torre, un dels moments més esperats pels infants dins la sessió de psico i de l'inici del moment d'explosió sensoriomotora.

 





L'objectiu fonamental de la sessió de psicomotricitat és posar l'infant en una situació que li permeti viure emocionalment l'espai, els objectius i la relació amb els altres.













A una entrada anterior poguéreu veure la conquesta de la verticalitat i en aquesta us oferim imatges de la conquesta de les altures. Les espatlleres conviden a enfilar-se i a veure la zona de lloc i els companys des d'una perspectiva poc usual pels infants, una altura superior que l'alçada dels adults de referència.



-Mirau! Sóc més alta que n'Àngel! Estic més amunt!




La combinació de materials durs i tous ofereix als infants un ventall ampli de sensacions i de possibilitats de relació molt diferents.




3 comentaris:

  1. Quina juguera, tot lo dia. No l'acabeu mai!!!

    ResponElimina
  2. Que guapo el castell que feu abans de començar!!!!! no m'estranya que tenguin tantes ganes de córrer!!

    ResponElimina
  3. Aquest castell que menciones és molt important i marca l'inici del joc. Com podeu veure la torre és més alta que elles i ells.

    Alguns especialistes pensen que quan l'infant esbuca la torre en realitat allò que fa és "esbucar" l'autoritat dels adults, les nostres normes i les nostres convencions, i que això és útil per a construir la seva pròpia personalitat.

    I, com podeu veure, és molt divertit!

    ResponElimina