dimecres, 3 de novembre del 2010

Reunió amb les famílies de Novembre


Avui hem tingut la segona reunió amb les famílies d'infants de tres anys. Com ja és habitual a aquesta reunió es tracten aspectes de caire metodològic, més enllà dels purament organitzatius i de normativa.

Les famílies han escoltat amb atenció i també han formulat algunes preguntes.




També s'ha presentat "oficialment" aquest petit bloc escolar.

Una de les coses més interessants és que en el moment d'escriure aquestes línies he vist com s'incrementaven les visites al bloc en les darreres dues hores. Seixanta-cinc visualitzacions entre les vuit i les deu del vespre!

Gràcies a totes es persones que heu pogut assistir-hi.

2 comentaris:

  1. Felicitats per aquesta iniciativa. Molt bona idea, ja que així també podrem saber un poquet més de tot el que fan, experimenten, disfruten, descobreixen... els nostres fills i gaudir amb ells de tot el que ens conten i de vegades no acababam d'entendre. Gràcies Maria i Àngel.

    ResponElimina
  2. HOLA SOM N,AINA MAMA D,EN XAVIER P-4 ENHORABONA PER LA REUNIÓ ANGEL DE L,ALTRA DIA EM VA ENCANTAR I SOBRETOT ESTAR UNA MICA AL CORRENT DE LA DINÁMICA I TOTS ANAR CAP AL MATEIX CAMÍ. EM VA ENCANTAR LA IDEA DELS PAPERETS PER UNS MINUTS VAM TORNAR SER PETITS. GRASIS PER LA TEVA LABOR COM A MESTRE I TAMBÉ PER ANAR MÉS ENLLÁ D,AQUESTA. ENHORABONA

    ResponElimina