dimarts, 16 de novembre del 2010

Primer intercanvi de racons i berenars

Aquesta setmana varem fer el primer intercanvi de racons. Una tercera part d'infants de cada aula, el grup dels rotllos de cada classe, va anar a jugar per racons a l'altra aula de tres anys. Tant els companys que ens vam visitar com els que vam rebre la visita varen estar encantats de poder jugar amb els amics de l'altra aula amb els que compartim tants de moments al llarg de la setmana.



El joc per racons és una estratègia metodològica que permet donar resposta a la diversitat d'interessos, de capacitats i de ritmes de cada nin.

I el fet de programar intercanvis suposa una oportunitat molt interessant d'establir lligams amb les nines i els nins de l'altre grups i també amb altres adults.













Quan el joc acaba, fem  els moments d'higiene i berenar plegats, de forma que que els infants canvien la dinàmica de l'activitat però encara tenen l'oportunitat de gaudir d'un altre tipus d'interaccions: s'hi estableixen converses, es planifica el joc que vindrà al pati, es posen en marxa petites complicitats...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada