dimarts, 22 de novembre del 2011

Superam les 10.000 visites!

 Recentment hem superat les 10.000 visites. Com sabeu, les visites solen ser un indicador més habitualment utilitzat per a la valoració de l'ús (èxit) dels blocs i altres serveis web més que no pas el temps d'existència (edat).



Moltes gràcies a totes i a tots per el vostre suport. Ja veieu que sense vosaltres, aquesta ullada a l'escola no tindria sentit.

L'entrada dels 100 llenguatges, una de les millors de tot el passat curs, continua essent la més visitada, amb un total de 128 visites. Els polls, els crespells i "la lliçó de la papallona" són algunes de les altres entrades més visitades.

3 comentaris:

  1. Enhorabona als blocaires i als seguidors! Estic ben orgullosa d'aquest rècord per la part que em toca! :P

    Una besada ben forta i que poguem pegar moltes ullades a aquesta escola tan fantàstica!

    Salut!

    ResponElimina
  2. Quina il.lusió que ens fa ser partíceps d'aquestes 10.000 entrades. Però el que més ens agrada és tenir aquests grans mestres devora la nostra filla. Aquestes persones que fan la feina amb tanta emoció, que li ensenyen que hi ha cent llenguatges i no només un, però que a la vegada ens ho estan ensenyant a nosaltres els pares.
    Pensau que no només estau educant la nostra filla, sinó que moltes vegades també sou el nostre exemple a seguir.
    Enhorabona a tots i a totes, a tu també Maria Salas.

    Quin gran cor que teniu.
    Mai us podrem agraïr la gran feina que feis amb el nostres fills.
    Infinitament moltes gràcies

    ResponElimina
  3. Pots estar ben orgullosa, Maria: has contribuït decididament a l'èxit del nostre bloc, que també és teu.

    Moltes gràcies Pilar. Jo estic veritablement agraït a les vostres filles i als vostres fills, per tot allò que m'ensenyen i perquè cada nou dia és una aventura que em deixen compartir. I a les famílies us agraeixo moltíssim la confiança que dipositau en nosaltres, com a professionals i també com a persones, i que fa que ens confieu allò que per a vosaltres és el més important en el món.

    ResponElimina