dimarts, 15 de novembre de 2011

Fem pasta de cafè

Divendres és un dia especial, perquè després del pati i aprofitam el suport, normalment organitzam tallers de plàstica. La idea dels tallers és fer activitats que llavors els infants puguin fer tots sols, sense haver de menester la intervenció dels adults o fent just que aquesta es limiti a prestar un suport.



Però de vegades organitzam algun taller especial, com aquest de pasta de cafè. La pasta de cafè s'assembla a la pasta de sal una mica, però té una consistència, un tacte i una olor especials.



Per fer pasta de cafè just cal farina, aigua, un poc de sal i cafè mòlt. Es pot reutilitzar el cafè ja emprat. Més o menys cal posar devers mig quilo de cafè per cada quilo de farina. Llavors cal afegir aigua fins que la pasta agafi cos, però sense enganxar-se als dits.

I a pastar!



No cal dir que llavors la classe fa una setmana olor de cafè i les mans també en fan aquesta olor un parell de dies. Ja us hem dit que és una pasta molt especial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada