diumenge, 24 d’abril del 2011

La classe dels arquitectes hem fet el campanar de Santa Maria!

A l'escola tenim unes vistes privilegiades al campanar de Santa Maria i els arquitectes ens hem inspirat moltes vegades amb ell per fer les nostres construccions... És tan alt...
Moltes vegades anam a fer excursionetes al pati dels grans per anar a veure'l, també el veim sempre que anam a psico i agafam mostra per fer torres de coixins ben altes!


Varem decidir fer un campanar com el de Santa Maria perquè ens agrada molt. Primer de tot, el varem provar de fer d'arena però no ens va anar molt bé... I varem decidir fer-lo de cartró.
Primer de tot triàrem les capses, les varem apilar i llavors les varem forrar de paper continu.

Aquí li pintàvem els maons, perquè el campanar és fet de maons.


I ja tenim el capcurucull pintat de blau, ben blau!

I varem pintar les baranes que té.

Na Neus li col·loca el rellotge. Més amunt... més avall! Ara! Molt bé!


N'Aina i la Lucía li pinten les finestres.

El campanar té finestres que són rodones. I están al capcurucull del campanar... I no hi arribàvem. Ni de puntetes, ni si ens posàvem damunt una cadira. En Juan Carlos va anar a cercar sa cadira més alta de tota la classe i la varem acostar al nostre campanar.

En Pau es va enfilar damunt la cadira i va poder pintar la finestra rodona del campanar.

Na Paula va pintar sa finestra de davall que també està al capcurucull.

I aquí tenim en Pau, en Mateo i en Sam fent els darrer retocs al nostre campanar.

I ben molta planta que fa el nostre campanar! Quin equip d'arquitectes que tenim a l'escola! Uuau!

3 comentaris:

  1. Mirau que el campanar de la parròquia de Santa Maria sempre l´he trobat espectacular, però ara que he vist el que heu fet a l´escola tenc seriosos dubtes de quin dels dos m´agrada més. Enhorabona a tots els arquitectes que hi vàren participar i als ajudants que hi colaboràren

    ResponElimina
  2. Gràcies Cati!

    Realment els infants han fet una feina fantàstica. És màgic veure com els infants interpreten i re-inventen el món que els envolta, no ho trobau?

    ResponElimina
  3. Es una pasada ver a traves de los ojos de los niños y como disfrutan haciendo todas estas manualidades ya que cuando lo terminan se les nota super orgullosos de ellos mismos.

    ResponElimina