dissabte, 23 d’abril del 2011

Per Sant Jordi, un llibre i una rosa


Feliç Sant Jordi!!!

Us animem a participar a la festa de Sant Jordi, el dia del llibre. Celebrar aquesta festa fomenta la creació de l'hàbit lector.

Un lector no neix, es fa. Per aquest motiu és molt important inculcar el valor de la lectura des ben petits. Un llibre és un dels millors regals que li podeu fer al vostre fill. Aconseguir que s'interessin per la lectura és un regal que no té preu de cara al seu futur i al seu aprenentatge.

Els infants de P3, tot i que encara no són capaços de llegir text, ja saben llegir les imatges dels contes. D'aquesta manera ja poden participar en les narracions d'una manera activa la qual els engrescarà a repetir l'activitat.


I recordeu... si vosaltres llegiu, ells llegiran. Un nin que veu als seus pares llegir, cuidar els llibres i interessar-se per la lectura tindrà la temptació de mirar, tocar i agafar-ne algun. Tindran un interés més gran pels llibres si veuen que aquest hàbit és present en el seu entorn. Penseu que als nins els encanta copiar, és la seva manera d'aprendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada