divendres, 14 de setembre del 2012

Primera setmana d'escola

Aquesta setmana hem començat la gran aventura d'un nou curs escolar. Degut al notable increment del número d'alumnes al cicle d'Educació Infantil hem posat en marxa un nou sistema d'entrades i sortides a través de la porta del pati.

Dijous i divendres han estat jornades molt emocionants, amb retrobades i algunes novetats. Enguany visitarem regularment l'aula d'informàtica del primer pis i tenim previst continuar amb sessions de desdoblament sempre que sigui possible a les dinàmiques ordinàries.

Pel que fa a l'horari, com ja sabeu és freqüent que hi hagi algunes modificacions al llarg de les primeres setmanes, per la qual cosa us farem arribar un horari (potser provisional) tot d'una que puguem. Però ja us podem dir que el dimarts serà el nostre dia de psicomotricitat (a tots dos grups) i divendres es manté com a "Dia de la Fruita".









2 comentaris:

  1. Que bien, nosotros teniamos ganas pero ellos creo que más, Nahia se pusó a llorar cuando vió que su hermana Marta empezaba el día 7 y ella todavía tenía que esperar una semana. Así me lo demostró el primer día que en cuanto vió a Angel se puso tan contenta de tenerlo de nuevo como profesor que se olvidó totalmente de mí y no me dijo ni adios.

    ResponElimina
  2. Hola Míriam,

    És increïble com els infants es mouen entre l'emoció de les coses noves i la familiaritat aquests dies. Aviat posen en marxa les seves curolles i integren fàcilment els nous espais, els nous materials i les noves dinàmiques de treball. La visita a l'aula d'informàtica fou un èxit amb els dos grups i ja m'imagino que amb dues o tres sessions més semblarà que hi hagin anat tota la vida.

    Ja comencen a tornar grans de veres!

    Una salutació i gràcies pel comentari.

    ResponElimina