dimarts, 21 de juny del 2011

Orles dels grups

Benvolguts nins i nines, pares i mares i seguidors del bloc, el curs pràcticament ha acabat!
N'Àngel i jo, na Maria, hem fet aquestes orles amb les fotos dels nins i nines de p3.





Esperam que vos agradin!

Aprofito l'avinentesa per despedir-me de tots vosaltres. Com sabeu el curs que vé començo a una altra escola.
Aquest temps compartit amb vosaltres i amb tots els infants de p3, les escultures i els arquitectes, ocuparà per sempre un lloc molt especial en el meu cor.

Tant n'Àngel com jo ens sentim dels més afortunats dels que treballen, tot això gràcies a dos grans aliats: els pares i els infants sempre plens de curiositat i ganes d'aprendre.

Moltes gràcies, molta sort i fins aviat!!!

Maria Salas

4 comentaris:

  1. Ai, Maria, ens deixes un buit molt gran!

    Ets una excel·lent companya i una gran professional i ens has aportat la teva frescor i el teu entusiasme.

    T'enyorarem moltíssim.

    Molta de sort en la teva nova aventura i a reveure! ;-)

    ResponElimina
  2. El curs s'ha acabat i només tenim paraules d'agraïment per fer disfrutar tant i tant metre aprenien als nostres petits. Molts d'infants per no tantes mans... però així i tot ha estat un curs realment extraordinari.
    No hi ha hagut massa comentaris, per part dels pares, crec que la gran majoria per tenir un poquet de vergonya( jo la primera), però sí molts i molts de seguidors i això és bo, i com que avui s'acaba s'escola ja no hi excuses o vergonyes que valguin a fer un comentari s'ha dit!!
    ENHORABONA Àngel, Maria Salas, Maria Gual, Esperança i Joan i tambè moltes gràcies per fer-mos particíps d'aquest bloc on hem pogut seguir de tan aprop i dia a dia l'evolució dels nins a l'escola. GRAN ESCOLA!!
    Fins el proper curs a tots i un a reveure molt especial per na Maria Salas. El nostre fill Andreu està encantat en na Maria, ai!! quina pena... Bones vacances a tots i esperem que el pròxim curs P4 hi hagi bloc.
    CATERINA I JOAN.

    ResponElimina
  3. Gràcies, Caterina i Joan. Sou molt amables.

    Sí, ja ens ha passat el curs. I de no ser per les fotografies de l'adaptació, on la majoria d'infants feien cara de bebè, semblaria que hagués estat ahir mateix. Pareix mentida, però tenint en compte la curta edat dels infants, aquest període de temps és moltíssim i significa molt. Suposo que els adults ho acceptam com a part de la màgia de fer feina amb infants de tres anys. Ens sabem privilegiats.

    Gràcies de nou.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tots! Esper retrobar-vos aviat!
    La veritat és que m'enduc una maleta plena de moments, records i aprenentatges que m'han regalat els vostres menuts (que ja no ho són tant) i també vostres.
    Ha estat un plaer haver compartit aquest trosset de camí.

    Confio amb n'Àngel perquè continui fent possible el poder pegar una ullada a l'escola! ;) Jo també la voldré pegar!

    Una besada!

    ResponElimina