dimarts, 14 de juny del 2011

Hem conegut na Gibet i na Núria!

Ahir, dilluns, na Gibet, la germana de'n Marc i na Núria, la germana de'n Pau M; varen venir amb les seves mamàs a l'aula dels arquitectes.
Els dos germans grans ens varen explicar un parell de coses de les seves germanetes i varem recordar quan les mamàs les duien dins ses seves panxes!


Ens va agradar que entràssin dins la nostra classe. Va ser un moment màgic!


De na Núria ara sabem que és una nineta molt alegre. Quan vàrem començar el curs encara estava dins sa panxa de na Joana, la seva mamà. En Pau ens va explicar que na Núria ja menja papilles i purés, que dorm a la seva habitació i que comparteixen les juguetes!



Na Gibet és un poquet més petitona que na Núria. En Marc ens va explicar que de vegades els vespres plora i el desperta. Però que l'estima moltíssim. Na Gibet encara no menja purés, beu llet, però ja li surten dentetes i aviat en podrà menjar!
Vàrem recordar aquell dia que na Carme, la mare de'n Marc i na Gibet va venir a l'aula mentre berenàvem i ens va explicar que dins la panxa hi tenia un bebé i que aviat neixeria.
En Marc un dia ens va dur una ecografia de la panxa de la seva mamà i va ser quan, per primera vegada varem veure na Gibet! Ara ja la coneixem!

Va ser meravellosa la visita d'aquestes dues germanetes quan han nascut al llarg del curs. Tenen molta sort de tenir uns germans grans com els que tenen! Enhorabona!

Quan varem haver partit varem fer una conversa sobre la visita i tots vàren dir que els havia agradat molt i que segurament, a en Caetano, el nostre amic que ara va a una escola de Buenos Aires, també li hagués agradat conèixer na Gibet i na Núria.
El tenim ben present a en Caetano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada