dijous, 23 de juny del 2011

Festa de Fi de Curs


Ahir horabaixa férem la festa de Fi de Curs. Com sabeu, preparàrem una actuació conjunta amb les nines i els nins de les sis aules d'Educació Infantil. Hi havia devers 140 infants a l'actuació!






Triàrem una peça de n'Antonio Lucio Vivaldi, el primer moviment de "La Primavera", extreta de la popular obra "Les Quatre Estacions".



Havíem fet molts d'assaigs! La veritat és que ens ho vàrem prendre molt seriosament. I en acabar tothom ens digué que ens havia sortit bé, o sigui que l'esforç ha pagat la pena!


La festa fou l'horabaixa, però el dematí també fou molt intens, amb acomiadaments emocionats i algunes sorpreses. A n'Àngel li donàrem una bona sorpresa: una balança amb un petit escrit ben que li feu emocionar-se quan el llegí.



Na Maria també s'emocionà quan els infants li donaren allò que tenien per a ella!

Hi hagué moltes besades, abraçades i agraïments. Com podeu veure, fou un dia molt intens!

2 comentaris:

  1. Aquell matí més d'una mare sortirem amb els ulls lluents, verem al mestre Àngel prudent i tímid per destapar el regal, però a la vegada molt emocionat. Un ocellet ens havia dit que vivies en una casa-museu i varem creure encertat omplir un petit racó de ca teva amb una peça antiga.
    Gràcies un vegada més per tot el que fas per aquestes personetes, et mereixes un bon descans i gaudir de l'estiu i esperam que el proper curs estiguis amb ells.
    Moltes gràcies i una abraçada a en Joan, na Esperança, na María Gual i a na Maria Salas també molta sort amb la seva vida professional i artística.
    I ara, que faré jo sense aquesta ullada?

    Salutacions
    Isabel

    ResponElimina
  2. Hola Isabel! No te preocupis que no s'acabarà aquesta "ullada"!
    Una besada, gràcies, i bon estiu!

    ResponElimina