dimarts, 21 de juny del 2011

Ens emportam les feinetes a casa

Com sabeu, avui hem lliurat les feines dels infants a dins la carpeta, amb l'informe, el cançoner i algunes coses més.

Aquesta vegada no cal que ens retorneu res, tot ho podeu conservar. Us animam a que reviseu les feines amb els infants, que trobeu un moment per fer-ho on elles i ells us expliquin allò que han fet. No només es podran sentir protagonistes indiscutibles durant aquella estona, sinó que també sentiran els seus esforços valorats per les persones que més estimen en el món: vosaltres.

Si per a vosaltres és important comentar amb nosaltres qualque aspecte de l'informe, hem penjat un horari de visites per al proper dimarts dia 28.

Us esperam demà a totes i a tots a la festa de Fi de Curs. No hi falteu!

3 comentaris:

  1. Hem pogut revisar una mica les feinetes dels nins i sa veritat pareix que no és possible com han canviat amb un curs, com evolucionen i aprenen. A vegades som nosaltres que els frenam a l'hora d'aprendre perquè no volem que tornin grans tan aviat i volem seguir tenent els nostres bebés. Però la realitat és que tornen molt grans i gràcies a vosaltres aprenen infinitat de coses, per això any rera any no ens cansam de donar-vos les gràcies per tot el que feis tant pels nostros fills com per nosaltres.
    La festa de fi de curs va ser una meravella!!!!! Ens va agradar moltíssim i vareu fer tots una feinada. Moltes gràcies per regalar-nos aquests moments amb els nostres infants.
    Només me queda desitjar-vos que passeu un bon estiu, que a na Maria li vagi tot molt bé i qui sap si amb el temps la tornam tenir amb nosaltres, i fins el curs que ve. Besos Joan, Mar, Mª José i Joan.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!

    Allò important és tant vosaltres, les famílies, com nosaltres, tenim uns objectius comuns.

    M'alegro que la festa us agradés. La veritat és que ha estat la primera vegada en molt de temps que ens hem proposat fer una actuació conjunta a nivell d'Educació Infantil.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Mª José! Tan de bo pugui tornar qualque any a la vostra escola! :)
    Salut i bon estiu!

    ResponElimina