dilluns, 16 de maig del 2011

Anam al bosc

Com sabeu, divendres passat anàrem a Son Moragues (Valldemossa). El bosc té moltes possibilitats per als infants: és un immens laboratori on cercar i investigar.


Hi havia animalons.



Què hi ha per aquí...?





Mireu què he trobat!







Els infants passaren molt de gust en els seus jocs i exploracions. Alguns tingueren petits accidents com ara rapinyades o petits cops, però fou una sortida profitosa.

Alguns infants es dormiren de tornada.

4 comentaris:

  1. No me conto mucho Nahia pero se lo pasó bomba, de lo que más se acordaba es del autobus (le encanto) y vino agotadísima, se lo pasó en grande, creo que estas salidas son fundamentales para ellos.

    ResponElimina
  2. Gràcies!

    La veritat és que s'ho passaren d'allò més bé. N'hi ha que ja demanen per tornar-hi!

    A més a més de la caminada i el traginar pel bosc, els infants viuen aquestes sortides com a situacions molt especials i emocionants, les quals els permeten no només descobrir i aprendre coses noves de l'entorn, sinó també explorar les relacions amb altres companyes i companys i amb els adults a altres contextos diferents dels ordinaris.

    Per això són realment molt riques, més d'allò que semblen a primera vista.

    I és per aquesta raó precisament que es cansen tant: la combinació d'emocions i activitat física poden amb qualsevol! ;-)

    ResponElimina
  3. no me cansare de agradeceros esta magnifica pagina,no sabeis lo que disfruto viendo a Lucía lo bien que lo pasa y lo feliz que es,MOLTES GRACIES.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per comentar.

    I gràcies pel vostre suport i per la vostra confiança.

    ResponElimina