dimarts, 12 d’octubre del 2010

Presentació

Estimades famílies,

Com bé sabeu estem a un món on de cada vegada les tecnologies tenen un major protagonisme. Des de ja fa alguns anys interactuam de cada vegada més amb màquines que no pas amb persones a la nostra vida quotidiana.

De forma que no volem deixar passar l'oportunitat d'emprar la tecnologia per aconseguir un nou àmbit d'interacció amb vosaltres: Internet ofereix tot un seguit d'eines que ens poden resultar de gran utilitat.

Per favor, contribuïu al bloc, llegiu-nos de tant en tant, subscriviu-vos-hi i, naturalment, no dubteu a deixar comentaris sempre que ho considereu oportú.

Recordeu que el bloc és tant nostre com vostre.

Ens llegim...

3 comentaris:

  1. Enhorabona!
    M'agradat molt aquesta iniciativa. Gràcies a aquest blog he pogut gaudir de certs moments del meu fill a l'escola.
    He vist les fotografies amb el meu fill i a ell també li ha fet il·lusió, a més ens ha permès obrir conversa i m'ha explicat cosetes de la rutina diària de l'escola, coses que fins ara no m'havia explicat. Suposo que el suport visual l'ajuda a fer-se entendre i el motiva per explicar les seves coses.
    Vos animo a que seguiu amb el blog.
    Enhorabona!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies. La idea del bloc és aquesta: crear un punt de trobada de l'escola amb vosaltres i compartir experiències.

    Ens agrada veure que encara que petit, aquest bloc ja resulta útil.

    Ens veiem al ciberespai.

    ResponElimina
  3. Gràcies per posar en marxa aquest blog.

    ResponElimina