diumenge, 24 d’octubre de 2010

El pati

El pati és un espai de joc, de descoberta i de trobada. Durant el temps que duri l'adaptació continuarem mantenint unes estones de pati que només compartirem els grups de tres anys i altres moments on ens trobam amb la resta de nines i nins d'Educació Infantil.


Alguns infants encara necessiten la proximitat de l'adult.Al pati trobam bicicletes i tricicles que permeten treballar la motricitat gruixada, en especial la coordinació, compartir el material i el joc amb altres (i, per tant, posar-s'hi d'acord) i a més a més la disponibilitat de bicicletes sense rodetes ajuden els infants a aprendre a colcar tot sols. Naturalment sempre n'hi ha que necessiten més temps. Recordeu que cada infant és diferent!
També hi ha el pati d'arena, una activitat molt desitjada pels infants, ja que jugar amb l'arena és molt divertit. A més a més de passar-ho bé, l'arena, al igual que altres materials continus (com l'aigua, la farina, etc.) ajuda al desenvolupament de conceptes de gran abstracció, com els relacionats amb el volum o la quantitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada