dimarts, 5 de març de 2013

La jaia Corema ja torna a ser aquí!

Fa un parell de setmanes que la jaia Corema ens visità a l'escola. Enguany es troba molt gran i no ha volgut quedar amb nosaltres. Alguns infants pensen que no vol quedar perquè al passadís fa molt de fred aquests dies; altres pensen que quan s'està tranquil·la al passadís no li agrada que les nines i els nins la toquin a tota hora i que per això no ha volgut quedar. Sigui com sigui, ha vingut i ens ha fet un regal.

Llegim quin és el regal: una planta "confitera" que hem de cuidar.

Tothom guarda un silenci reverencial davant la jaia.

La jaia ens explica que hem de regar la planta cada dia d'escola.

La jaia parteix amb l'ajuda de na Margalida, perquè és molt velleta.
Ara regam la planta confitera cada dia d'escola durant les set setmanes. Encara ens queden quatre setmanes de cuidar la planteta i ja veurem què hi surt. No cal dir que la cuidam molt i molt. En saber més coses, ja us ho explicarem.

2 comentaris:

  1. Buenas, mi hija Nahia esta tan convencida que la verdadera JAIA COREMA esta en el colegio que cuando va a la escoleta y la ve dice que no es la de verdad, que inocentes que son cuando son así, no tendrian que crecer tan rapido.

    ResponElimina
  2. Hola Míriam,

    La nostra Jaia és molt especial i, és clar, pensam que és la vertadera Jaia Corema. Tens raó que el temps passa aviat: ja som a P-5 i aviat faran Primària i tot plegat ha estat molt ràpid i una mica màgic.

    Gràcies per comentar.

    ResponElimina