dimarts, 3 d’abril del 2012

Fem crespells

Avui hem ajuntat les dues classes per fer crespells. Ens han ajudat algunes mamàs i les mamàs en saben molt, de fer crespells.












Estàvem una mica estrets i gairebé no hi cabíem, però ha estat molt divertit!




Quan ja ha estat cuits, n'hem menjat a l'escola durant l'estona del pati i després ens hem dut a casa una bosseta amb un parell de crespells per convidar.

4 comentaris:

  1. Com cada any, els meu fills només me'ls deixen provar una miqueta.
    Però estaven boníssims!!.
    Salutacions i que passeu unes bones festes de Pasqua.
    Isabel

    ResponElimina
  2. Estaban muy buenos, bueno lo poco que me dejo probar Nahia, pero es increible como les gusta cocinar y hacer dulces aunque todos los niños que hacen algo de comer luego se lo comen aunque no este muy bueno pero el como ellos han participado les parece la comida mas buena del mundo, todo esto hay que fomentarlo. Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Míriam. La implicació emocional dels infants a les activitats fa que percebin els resultats d'una forma molt més positiva; però en realitat això tampoc no és tan diferent a com ho fem els adults.

      A casa també podeu fer participar les vostres filles i els vostres fills en les feines habituals, en especial aquelles que impliquen tenir cura d'un mateix o d'altres. Els resultats solen ser sorprenents.

      Salutacions.

      Elimina