dimarts, 24 de gener de 2012

Fem torres en petits grups

Aquests dies hem provat de fer algunes feines en grup. No només es tracta que els grups estiguin ben cohesionats i que cada infant se senti part integrant i necessària dels grups, sinó que fer feina amb altres multiplica les nostres pròpies possibilitats, ens permet aprendre coses noves d'una menar creativa i, sobretot, és molt divertit! Tot i que fer feina en grup no està exempt de problemes...

Fèiem torres de tres en tres. Havíem d'intentar fer torres molt altes: tan altes com poguéssim. I els materials: plastilina, palets de fusta i espaguetis crus. En alguns grups, al principi, hi havia infants que anaven al seu aire i contruien la seva pròpia torre, però a poc a poc s'han mostrat més disposats a col·laborar-hi amb els altres membres del grup.

Fer torres és una tasca d'enginyeria per a qualsevol persona, sense importar l'edat: cal planificar una mica abans de començar i experimentar, experimentar i experimentar!

Avui a la classe dels "Suricates" hem fet torres tan altes que n'Àngel ha hagut de pujar a una classe de quart a cercar un regla més llarg, perquè el que teníem no ens bastava!


2 comentaris:

 1. M'han agradat molt aquestes torres. Quina concentració!!
  Maite Sbert

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies pel teu comentari, Maite.

   Estem encantats que tu també facis una ullada a la nostra escola de tant en tant!

   Una abraçada.

   Elimina