diumenge, 18 de setembre del 2011

La primera setmana del curs 2011-2012

Aquesta primera setmana ha estat veritablement intensa!


L'alegria de retrobar-nos, els nous espais, els canvis d'horari i rutines, les petites angoixes... Són moments molt emocionants i que suposen una forta implicació afectiva, que no sempre es manifesta de forma positiva, però que és important que s'expressi.





A l'escola hem començat la psicomotricitat, hem fet una sessió d'intercanvi de racons, tenim dues estructures de joc al pati (gràcies al suport econòmic de l'AMIPA) i també disposam de dues sessions de pati d'arena. Com ja sabeu, a més a més del taller de llenguatge i la música, tenim dues sessions d'anglès.






3 comentaris:

  1. Benvingut Àngel!! un any mes formaràs part de la nostre familia i seguirem escoltant aquella frase de n'Eva "mama m'ho a dit n'Àngel" i lo que n'Àngel diu va a missa...... Gracies Àngel i Maria per continuar fent tanta feina per mantenir obert aquest blog.

    En Miquel hem diu que "quin morro ara que ens anem al pati dels grans posen un castell per jugar" però segur que qualque dia els deixareu anar a visitar-lo, a que sí?

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu comentari, Maria del Mar. Ja sabeu que entre vosaltres ens sentim a casa.

    Segur que les nines i els nins de primer podran venir qualque dia a jugar amb l'estructura del pati ;)

    ResponElimina
  3. Si que és ver que és una llàstima que els de P5 de l'any passat no puguin gaudir del nou pati. Amb la feinada que varen fer per dissenyar-lo, i finalment, no l'hem tengut instal·lat fins a aquest estiu; però, de ben segur que poden venir a jugar-hi sempre que vulguin.
    Besadetes a tots i totes.

    ResponElimina