dimecres, 26 de gener de 2011

Vuitena sessio de psico


Benvolgudes famílies, vos presentam l'entrada de la primera sessió de psico del segon trimestre.
En aquest vídeo podeu veure part del ritual d'entrada, el moment preparatori al joc. Abans de començar els infants es posen tots solets i totes soletes els calcetins de psico i desen la cantimplora, la bossa i les sabates, segons les consignes donades, ben aferrades a la paret. Els infants ja es comencen a fer responsables dels seus objectes personals i, com podeu comprovar, de cada dia són més autònoms.
Mireu com ens arrosseguen n'Àngel i na Maria amb una tela!!! Què divertit! Tots hi volem pujaaar!Com podeu veure a aquesta imatge hi ha infants que un joc de tipus sensoriomotor, el qual es caracteritza per l'experimentació amb el cos i els objectes, mentre que altres desenvolupen un joc més de tipus simbòlic (juguen de formes que...). Gairebé la totalitat dels infants desenvolupa una fase de joc sensoriomotor abans de passar al joc simbòlic.

Tot i que els adults es mantenen la major part del temps sense intervenir de forma directa en el joc, això no evita que es produeixin situacions de complicitat al llarg de la sessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada